SKJA BLOGI

Uusi seikkailu ja jäljitys sisällissodan sotilaita

No, minulla on jännittäviä uutisia jakaa teidän kaikkien kanssa. Aloitin uuden työpaikan 5. kesäkuuta Pohjois-Dakota State Archives, minun nimi on Viittaus Asiantuntija. Olen ikionnellinen mahdollisuuden työskennellä jälleen arkistojen, koska se antaa minulle mahdollisuuden käyttää taitojani intiimimpi tapa auttaa ihmisiä heidän tutkimus. Paljon siitä, mitä teen koostuu käsittely-kysymyksiin tutkijat siitä, kokoelmat ja yrittää vastata niihin tarjoamalla suojelijoita kanssa asianmukaiset asiakirjat, valokuvia tai muita materiaaleja. Toistaiseksi määrä nämä pyynnöt ovat tulleet sukututkijat, joka epäilen on enemmistö.

Haluan käyttää yksi esimerkki siitä, että linkit sisällissota osoittavat, miten voit jäljittää sisällissodan sotilaita. Herrasmies nimeltään toinen päivä etsivät tietoa mies haudattu Slope County, North Dakota, että paikalliset sanovat, oli sisällissodassa jotta yrittää saada veteraanit merkin yksittäisten. Ainoa tieto, joka minun piti mennä oli nimi, sekä syntymä ja kuolema vuotta.

Olen työskennellyt herrasmies puhelimitse ja tarkistin pari tietokantoja Ancestry.com sekä pari kohteita tiloilla. Valitettavasti en onnistunut jäljittämään kirjaa, että olisi tarpeen tarkistaa palvelun ja kelpoisuus veteraanit-merkin, tässä tapauksessa joko palvelun ennätys, tai eläke-tiedoston avaamiseen.

Kun alkaa jäljittää sisällissodan sotilas, pikavippi luottotiedottomalle on olemassa useita asioita pitää mielessä. Yksi, kirjanpito tuolloin oli mitään, kuten tänään. Syntymät, jos ne on kirjattu, olivat yleensä tehdään perheen Raamattu, jossa on vain tavallisia tuohon aikaan tietäen henkilö oli syntynyt valtionhallinnon näkökulmasta on federal census ja sovelletaan valtion laskentoja. Syntymän ja kuoleman päivämäärät, sekä valtion henkilö asui tuolloin sota on hyödyllistä navigoinnin tietokanta haut löytää erityisesti sotilas.

Kun sinulla on nämä tiedot, on kaksi tärkeää tietokantoihin Ancestry.com (tietokannat ovat myös FamilySearch.org, mutta voi olla hieman eri nimellä), että voit alkaa etsivät. Ensimmäinen on “YHDYSVALTAIN sisällissodan Sotilas Kirjaa ja Profiilit, 1861-1865.” Tähän tietokantaan on koottu perustiedot sotilas (Nimi, arvo, yksikkö, asuinvaltio, kokeen päivämäärä, jne.), mutta ei ole rajoituksia, kuten nimiä voi olla väärin ja se ei ole täydellinen. Se sanoi, se on hyödyllinen lähtökohta lopulta tilaus palvelu tallentaa Kansalliseen Arkistoon.

Toinen tietokanta on “YHDYSVALTAIN sisällissota Eläke-Indeksi: Yleinen Indeksi Eläke-Tiedostoja, 1861-1934” on paljon tärkeämpää sukututkimuksen kannalta. Se sisältää skannaa alkuperäisen index-kortit liittovaltion eläkkeet myönnetään veteraanien, heidän puolisoidensa, tai alaikäisiä lapsia. Ne ovat tärkeitä, koska tarvitset useita avustamaan henkilökunta kansallisarkisto saada erityisesti eläke-tiedoston todistaa palvelu, mutta että tiedosto on myös vakuutukset ystäviä ja sukulaisia, jotka voivat tarjota ainutlaatuisia välähdyksiä, että sotilaan sodan jälkeinen elämä. Saada alkuperäisen palveluun liittyvät asiakirjat on tärkeää osoittaa palvelun ja kelpoisuus asioita, kuten veteraanit merkki, jos sisällissodan sotilas ei ole yksi.

Muut tiedot voit myös etsiä todistaa palvelu ovat erilaisia raportteja adjutantti kenraalit sillä useat valtiot, joista monet ovat nyt Google-kirjoissa ja julkisuudessa. Nämä kirjat sisältävät historiallista tietoa yksiköiden esille tietyssä tilassa, sekä koota rullat yksiköt. Lisäksi julkaistiin rykmentin historia sisältävät usein sanoi rullaa liian. Lopuksi, arkistointia tilat ympäri maata, talo käsikirjoitus kokoelmia, jotka sisältävät päiväkirjat, kirjeet ja muistelmat sota, jotka ovat eritasoisia saatavuutta tutkijoille.

Jos puhelun tiedot vainaja oli rajallinen, mikä teki etsiminen vaikeaa. Edelleen, syntymävuosi kirjataan hänelle meidän hautausmaa kirja Slope County ilmoitti, että kyseinen henkilö olisi ollut parhaimmillaan kuusitoista vuonna 1865. Kun nuoret varmasti sodassa merkittäviä numeroita, puuttuu tietoa mahdollisesta yksikkö esteenä haku.

Tämä tuo minulle tärkeä kohta tutkimiseen sisällissodan sotilaat osana tekemässä paikallista historiaa. Jos viittaus puhelun, soittaja ilmoitti, että paikalliset väittivät, että vainaja oli sisällissodan veteraani. Harjoitellaan paikallista historiaa, voi joskus löytää, että se, mitä yhteisö uskoo, ja mikä on se ovat kaksi eri asiaa. Nyt tässä tapauksessa en väitä, että yksilö ei mahdollisesti palvella sodassa, mutta se perustuu tiedot oli saatavilla minulle, todennäköisyys ei ole niin korkea. Viime vuosina on ollut lukuisia tapauksia, mitä kutsutaan “stolen valor”, jossa henkilöt väittävät olevansa kokeneita konkareita, kun todellisuudessa ne joko ei palvella, tai oli sotilaallisen uran, joka laina ei liity suoraan torjua tai ansaita kunniamerkkejä urhoollisuudesta. Se on mahdollista, että tämä henkilö väitti olevansa sisällissodan veteraani? Ehkä, mutta aivan kuten alkuperäinen kysymys siitä, oliko hän palvelee, ei ole suoria todisteita sanoa varmasti.

Yhteenvetona, tutkimiseen sisällissodan sotilaat voi olla hauska ja palkitseva kokemus, koska et vain sukeltaa yksittäisen sotilaan ennätys, mutta voi sitten etsiä historiaa niiden rykmentti, jossa luetellaan merkittäviä taisteluja ja tapahtumia yksikkö osallistui. Lisäksi voit myös lukea mainita merkittäviä tekoja, että jotkut sotilaat tekivät. Tutkimalla sodan kokemuksista tavallinen sotilas on ollut suosittu jo useita vuosia tähän mennessä (pahus, minun diplomityö käsitteli aihetta) kuin voimme paremmin liittyvät keskimääräinen henkilö kuin ylevä ihmiset yhteiskunnan.

Haluan jättää sinulle pari hyödyllisiä linkkejä, joilla pääset alkuun matkalla tracing sisällissodan sotilas.