SKJA BLOGI

Yli Bitcoin: Kryptovaluutta Investoimalla

Andrew Trabulsi (yrittäjä, konsultti, ja co-päätoimittaja Sotapäälliköt, Inc.: Musta Markkinoilla, Rikki Valtiot, ja Nousu Sotapäällikkö Yrittäjä) liittyy minuun keskustella Kryptovaluutta investoimalla. Katsomme, miten blockchain ja kryptovaluutta mallit ovat kehittyneet käyttöönoton Bitcoin. Niille uusia teknologioita ja markkinoita jaamme helpoin tapa päästä alkuun, tärkeitä låna pengar utan uc asioita harkitsemaan ennen kuin teet (turvallisuus, riski, jne.), ja miten voimme arvioida cryptocurrencies ja organisaatioiden takana. Emme ole kattaa kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tässä episodi, mutta se on hyvä paikka aloittaa, jos haluat oppia lisää siitä, kiehtova, haihtuvia, ja muutosjohtaminen tilaa. Joitakin hankkeita ja mainitut yritykset ovat Coinbase. Tähtien, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin, ja CoinMarketCap. Tämä episodi sisältää myös toinen lyhyt muistikuva siitä Fred Burton. Fred on entinen apulaispäällikkö terrorismin Diplomaattisella Security Service ja kirjailija myydyin GHOST memoir: Confessions of Terrorisminvastainen Agentti. Hänen muita töitään ovat Jahtaa Varjot: Erityinen Agentti on Elinikäinen Metsästää Tuoda Kylmän Sodan Salamurhaaja Oikeuden eteen ja Under Fire: The Untold Story Hyökkäys Bengasiin – hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *