SKJA BLOGI

Pohjois-Korean Kryptovaluutta Ops

Vuonna episodi turvallisuus tutkija ja Stratfor Global Mies Skotti Terban (AKA Krypt3ia) liittyy minua keskustelemaan Pohjois-Korean hienostunut hyödyntäminen kryptovaluutta. Tämä episodi sisältää myös toinen lyhyt muistikuva siitä Fred Burton. Fred on entinen apulaispäällikkö terrorismin Diplomaattisella Security Service ja kirjailija myydyin GHOST memoir: Confessions of Terrorisminvastainen Agentti. Hänen muita töitään ovat Jahtaa Varjot: Erityinen Agentti on Elinikäinen Metsästää Tuoda Kylmän Sodan Salamurhaaja Oikeuden eteen  ja Under Fire: The Untold Story Hyökkäys Bengasiin. William J. Tucker, Stratfor Global Mies, ja säännöllinen avustaja vastavakoilun ja turvallisuuden aiheita Blogeja Sodan ja Peitellyn Yhteyttä, palaa katsomaan Jerry Chun Shing Lee tapauksessa. Jerry Chun Shing Lee, entinen CIA-agentti, on epäilty monia vaarantunut CIA: n toimintaa Kiinassa, mutta on vain syytetty vähemmän vakava rikos laiton säilyttäminen maanpuolustus tiedot. Tämä episodi sisältää myös toinen lyhyt muistikuva siitä Fred Burton. Fred on entinen apulaispäällikkö terrorismin Diplomaattisella Security Service ja kirjailija myydyin GHOST memoir: Confessions of Terrorisminvastainen Agentti. Hänen muita töitään ovat Jahtaa Varjot: Erityinen Agentti on Elinikäinen Metsästää Tuoda Kylmän Sodan Salamurhaaja Oikeuden eteen ja Under Fire: The Untold Story Hyökkäys Bengasiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *