SKJA BLOGI

Ranskan Joukot Huomasi Etulinjassa Syyriassa

 

Uusia kuvia julkaistiin YHDYSVALTAIN armeija ilmestyi osoittavat enemmän ranskan rooli Syyriassa kuin aiemmin on ajateltu—mutta kuvat olivat nopeasti vedetty sosiaalisen median.

Virallinen Twitter-tili Special Ops Yhteisen työryhmän mukana YHDYSVALTAIN johtaman operaation vastaan Islamilainen Valtio (ISIS) Irakissa ja Syyriassa jakaa kuvia keskiviikkona itä-Syyrian maakunnassa Deir Ezzor, jossa YHDYSVALTAIN Armeijan joukot lastaus laastin ja ranskan kevyt panssaroitu ajoneuvo taustalla. Vaikka Ranska on ollut mukana YHDYSVALTAIN johtama torjunnassa jihadistien vuodesta 2014, tämä oli ensimmäinen todiste maan käyttöön joukkoja tässä osassa Syyriaa.

Vaikka kuvat olivat pian poistettu tililtä, useita käyttäjiä kiinni niistä—mukaan lukien yleisradioyhtiön France 24, joka kertoi seuraavana päivänä.

“Tänään meillä on vahvistus, suora osallistuminen ranskan erikoisjoukkojen sms lån på minuttet i norge tällä alueella,” ranskalainen toimittaja ja analyytikko Wassim Nasr kertoi virallinen outlet, huomata, että kuva on otettu viime kuussa, ja että ensimmäinen tällainen saattue oli nähty alueella kesäkuussa.